henna brows heiloo

Henna Brow behandeling in Heiloo

Henna Brows

Henna Brows zorgen voor strakke en volle wenkbrauwen. De Henna verf is steker dan normale verf, waardoor je er langer resultaat van hebt. Ter vergelijking: normale verf pakt 2 dagen op de huid en 2 weken op de haartjes, terwijl Henna 2 weken op de huid blijft zitten en tot 6 weken op de haartjes. Erg effectief dus! 

Henna Brows

Voor de Henna Brows behandeling werk ik met Henna van Brow Tycoon. Dit is 100% plantaardige Henna en natuurlijk, zonder chemische toevoegingen. Ik maak gebruik van diverse Henna kleuren en combinaties daarvan.


Voor de behandeling bespreken we samen jouw wensen. Ik geef je mijn advies welke vorm het beste bij jouw ogen/gezicht past, waarna ik start met het modelleren van jouw wenkbrauwen d.m.v. epileren en/of harsen en kleur ik ze daarna met de juiste henna verf. De verf blijft twee weken op de huid zitten en tot wel 6 weken in de haartjes. Hierdoor hoef je jouw wenkbrauwen niet elke dag bij te tekenen en heb je altijd een sprekende gezichtsuitdrukking.


Henna Brows is geschikt voor iedereen die voor lange tijd mooie wenkbrauwen wilt hebben. Dus ook voor mensen die geen tot weinig wenkbrauwen hebben. Ook is het Henna geschikt voor mensen waarbij normale wenkbrauw verf niet lang houdt en kan het worden toegepast bij permanente make-up en grijze wenkbrauwen.

Henna Brows - Lash volume Lift

Reviews

gezichtsbehandeling heiloo

Locatie

Schoonheidssalon in Heiloo

schoonheidssalon skintique

Mijn naam is Desiré. Als schoonheidsspecialiste houd ik je huid in topconditie en laat ik je lekker ontspannen. Neem je stress weg met een fijne massage of ga met een gezichtsbehandeling voor een stralende huid. Tot snel in mijn salon!